NU! Sau poate ca...

Sa te astept?!

Poate ca s`o fi saturat dracu lumea de mine si de tine, de acest NOI ce continue sa existe si sa NU.Dar spune`mi tu cum sa nu scriu cand ma trezesc in miez de noapte transpirata si plangand, cand ma ridic din pat fara sa stiu unde ma duc, cand deschid calculatorul si`mi verific mess`ul/facebook`ul fara ca eu sa astept ceva anume.
Si deschid lista de contacte si te gasesc pe tine.. ce`mi scrii in graba cuvinte disperate. Putine dar profunde. Tarzii si al dracu de dureroase.
Imi spui ca ma imbratisezi de`acolo de departe de unde`ai plecat. Ca ma saruti si ma rogi sa te`astept. Ca nu ma poti contacta(normal,distanta e vinovata). Si la sfarsit imi spui... ceva pentru care acum 1 luna n`as fy dat nimic. Pentru care imi dau si sufletul si poate chiar viata..sa`mi spui ca ma iubesti!
Poate trebuie sa fiu fericita.Poate alfel ar fi trebuit sa ma simt.De fapt cred ca sunt fericita dar foarte putin. Pentru ca ma macina o durere sfasietoare si se amesteca una cu cealalta si nu iese niciun drac. ca iar ma incolacesc de durere doar la gandul ca vorbele tale au venit atat de tarziu...te`am cunoscut atat de tarziu.. Am ingenuncheat definitiv.Nu mai am putere sa ma ridic si sa continui.Nu mai cred in nimeni, chiar n`am cum. Doar in tine!
Mi`a spus cineva ca putere gasesti usor.Trebuie doar sa te gandesti daca lucrul pentru care trebuie sa te ridici merita cu adevarat.Cred ca de aici porneste tot declinul.Ca sunt constienta ca nimic din ce duce sprealta directive inafara de tine nu mai merita osteneala.
Imi doresc din tot sufletul sa nu ma mai urmareasca tot ce ma urmareste acum. Sa am puterea sa te iubesc si sa cred in tine.
Si nu`mi mai urla in timpane ca doar in bratele tale sunt fericita si doar pe tine te iubesc si nimeni in afara de tine nu mai are voie sa`mi atinga pielea si inima. Pentru ca stiu. Stiu toate astea si ma cuprinde o furie nebuneasca.
Nu te astept, sa stii. Chiar daca vreau ca maine sa fie miercuri, sa ma suni si sa nu`ti rezist. Afla ca nu te astept. Chiar daca imi voi trage ca disperata 3 toale pe mine si voi alerga cu lacrimi in coltul ochilor sa`ti sarut pielea si mainile, tot nu te astept. Chiar daca te iubesc mai mult decat orice pe lume, nu te astept. Chiar daca am un nod in gat si lacrimile imi curg fara sa vreau si`mi vine sa ma incolacesc de durere, nu te astept. Chiar daca aveam nevoie de postul asta ca de aer, nu te astept.
Ti`as trimite acum un porumbel voiajor pana la mama dracu, la italia ta sa`ti spuna el ca eu chiar NU TE ASTEPT.
Ca orice ai face si ai spune, a cazut cortina si spectatorii s`au dus la casele lor, multumiti de spectacol si amuzati de prostia actritei principale. Are o tolba plina cu sanse pe care le arunca necontenit asupra ta.Dar STOP!!.. nu mai are.. e tolba goala. Adio fericire, adio vise, adio pasiune.. Duca`se..
Si sa`ti mai spun un secret.. Ador sa stau sa`mi pipai pielea cu degetele de la mana dreapta. Imi fac inventarul, stii.. Aici m`ai sarutat in noaptea cand.. si aici ma atingeai cand.. ce mult mi`a placut cand iti plimbam barba pe soldurile mele.. a, si aici erau mangaierile alea salbatice si pasionale care dadeau seara si piperul noptii.
Stiu ca mi`ai trimis cuvinte disperate si poate chiar sincere. Stiu ca simti cum ma pierzi. Stiu ca innebunesti cand te gandesti ca maine, sau poimaine sau oricand ma pot arunca in bratele unui alt EL. Stiu ca poate acum mai mult ca niciodata ai vrea sa ma vezi si sa incerci sa mai salvezi ceva... dar iata tipule, cum destinul este din nou de partea mea.
N`ai avut timp sa lupti desi ti`ai fi dorit. Cred ca asta e pedeapsa ta pentru ca ai tinut la tot felul de personae.
La gandul ca tu esti ultimul care m`a gustat, am curajul sa`mi mangai umerii si sa simt cum ma tii in brate, am curajul sa te miros desi nu esti aici(ce, crezi ca ti`am uitat mirosul? uneori nici nu mai stiam daca ti`ai dat cu parfum sau de fapt asa mirosi tu)am curajul sa cred ca esti al meu acum, cu inima si trupul.
Dar toate astea sunt in zadar pentru ca... eu totusi am sa te astept!!! Fy sigur de asta.!.!. Te ador cu bune si rele… esti al meu si eu sunt a ta…!!!:))

Leave a Reply

About Us

Total Pageviews

Moderadora

Fotografia mea
ZombiE cU Lama GiLLeTTe
Hello! ACEST BLOG E O SIMPLA ABERATIE... SCRIU CHESTY DIN VIETILE ALTORA,POVESTIRILE LOR,DAR DIN PERSPECTIVA MEA. :p... DACA VRETI SA LUATI LEGATURA CU MINE LASATI`MI MESAJ PE BLOG SAU PE MESSENGER...
Vizualizați profilul meu complet

Popular Posts

Popular Posts