Invata Sa Fi Fericita ! [Boo]

Este in puterea ta indiferent de cat de greu va fi vei reusi !
Orice are un inceput de fapt, chiar si tu ai un inceput .! Lumea te va pune intrun tipar ,si te va ajuta sa traiesti ...iesi din tipar fati-l pe al tau .. indrasneste stiu ca poti ! chiar daca te simti mereu in nesiguranta .aminteste-ti ca te iubesc de-o suta de ori .! nu-ti vine sa crezi ce ai gasit ? ai curaj continua nici nu ai inceput bine ,ai rabdare sa vezi ce urmeaza . Viata iti va oferii o multime de suprizee ..ai rabdare , unele vor fi placute altele doar sa inveti din ele . Realitatea este mai ciudata decat filmul ..fi ciudata ..fi ciudata mea ..!! de multe ori cauti ceea ce nu vrei sa gasesti ai rabdare viseaza .inchide ochii si viseaza schimbati perspectiva ,priveste stelele si luna .Ai nevoie de o strategie ,ai grija ce vrei de la viata .ce mai astepti creazati un obiectiv ..sti ca poti sa ajungi si sa faci tot ce ti-ai promis ,foloesteti entuziasmul pe post de combustibil..alearga spre premiul pe care til doresti . locul din fatza va fi mereu rezervat pentru tine. ! Multi or sa vrea sa iti fure bucuria ,entuziasmul,zambetul chiar si prietenul ..aparati pozitia fi un lider in viata ta .
Alege foarte atent oamenii pe care i urmezi zi de zi si in care iti pui increderea .Ai ramas fara preitenii..taci din gura .................. lasa trecutul in trecut ,voi merge impreuna deacum inainte .!
Orice problema are o solutie , intraba si vei fi mereu remarcat.Pastreaza ceea ce conteaza cu adevarat,concentreaza0-te totul a ajuns la un plan activat !Sunt momente cand ai nevoie sa schimbi cate ceva ..cauta intreba, asculta ce spun cei care au reusit ,vei gasi in cele din urma o solutie ...iubeste cu adevarat ! C and nu iti place lumea din jurul tau ,nu fi rea ..schimba-te tu apoi lumea ..Ofera un exemplu celor din jur ..fi unica ,fi eroul principal :D !si cand mai simti ca viata te respinge ,te rapune, fi dura trezeste-te ,continua "Poti" .!Viata e simpla daca sti sa ti-o creezi ..deschide ochii e mai aproape decat crezi ,deacum nu mai exista obstacole pe care nu poti sa le treci sunt langa tine ,intinde mana si nu te voi lasa sa cazi ,nu renunta voi fi intotdeauna recompensa ta . :P " prietenii adevarati nu renunta unul la celalat" , .
Adu-ti aminte ce e mai important pentru tine in viata , "" iubeste " " fi fericita " . fi asa cum vrei sa fi..castiga teren inaintea tuturo .In viata nu se rezuma totul la cat de bine te ti pe picioare ci la cat de repede inveti sa te ridici de jos , ajungi la succes si cand ai ajuns la el ,ramai acolo !un singur lucru iti mai ramane de facut invatai pe cei din jurul tau sa ajunga unde ai ajuns tu .
Indiferent de cat de greu gva fi - vei reusi
5 SENTIMENTE PENTRU TINE !
1.UITAREA - vreau ca trecutul sa fie uitat!
2.TRISTETEA - vreau ca oameni care te-au intristat sa fie tristi!
3.SPERANTA - pentru ca totul sa fie superb trebuie sa fi plina de speranta !
4. IUBIREA - trebuie sa iubesti pentru a fi cu adevarat fericita !
5. BUCURIA - vreau sa depasesti totul cu zambetul pe buze !
P.S. TE IUBESC !

Leave a Reply

About Us

Total Pageviews

Moderadora

Fotografia mea
ZombiE cU Lama GiLLeTTe
Hello! ACEST BLOG E O SIMPLA ABERATIE... SCRIU CHESTY DIN VIETILE ALTORA,POVESTIRILE LOR,DAR DIN PERSPECTIVA MEA. :p... DACA VRETI SA LUATI LEGATURA CU MINE LASATI`MI MESAJ PE BLOG SAU PE MESSENGER...
Vizualizați profilul meu complet

Popular Posts

Popular Posts