Eternitate

Ce tacere subra… picaturi se sange pe camasha ta alba… ce placere sublima!!!

Pofta de tine, malefica, a pus stapanire pe dorintele trupului meu. Mi`a cerut sa ma las posedata de intuneric. N`ar fy trebuit sa o ascult…

Prin pori simteam rasuflarea si indrazneala noptii.Veninul il aveam in piele iar atingerile…erau si sunt o arma.

Am folosit corpul meu mort sa te atrag, iar oky obositi sa te infierbant. Regreti? Nu ai cum… ti`am facut cunostinta cu Moartea. Ce altceva puteai sa`ti doresti?

Ti`a transformat privirea intr`o cascada de cosmaruri. Acum esti ca mine. Gol prin interior si rece prin afara.

Crucea… e o teroare pentru noi, iar tzepusul infipt in piept este finalul.

Acum suntem impreuna. Impreuna intr`o viata fara de sfarsit. Te`am secat de vlaga,dar nu`mi pare rau… astept sa vad cum viata se prelinge, iar noi, mortii, sa bem printre morminte. N`ai avut de`ales pt ca esti ales d mine… Ma ai si te am pana cand cei vy ne vor descopery sau pana cand vor incepe sa creada in noi.

M`am plictisit de peisajul in care am fost obligati sa traim. Am intrat intr`un decor care e total diferit. Fara dureri, suferinta sau nenorociri... Doar nebunie, sange, trupuri reci si viata eterna. Suntem o creatie a iadului.

Tic-tac…ceasul se apropie de miezul noptii. Sa ne sculam din sicrie, sa ridicam pocalul in dreptul buzelor si sa ne satisfacem setea.

One thought on “Eternitate

About Us

Total Pageviews

Moderadora

Fotografia mea
ZombiE cU Lama GiLLeTTe
Hello! ACEST BLOG E O SIMPLA ABERATIE... SCRIU CHESTY DIN VIETILE ALTORA,POVESTIRILE LOR,DAR DIN PERSPECTIVA MEA. :p... DACA VRETI SA LUATI LEGATURA CU MINE LASATI`MI MESAJ PE BLOG SAU PE MESSENGER...
Vizualizați profilul meu complet

Popular Posts

Popular Posts