Un simplu adolescent...

Iata cateva solutii pentru a deveni un adolescent cat se poate de "normal":

1. Primul pas este foarte simplu: nu gandii! Niciodata. Nimic. Lasa-i pe altii sa gandeasca in locul tau. De ce sa iti obosesti tu micutele celule ale creierului cand ar putea sa o faca altii pentru tine.

2. Acum sa vorbim despre muzica. Iti place un gen mai special? Not anymore! De-acum incolo trebuie sa asculti aceleasi sunete repetitive, cu aceleasi si aceleasi cuvinte baby, yeah, ohh, miau, ham si altele de genul. Lucky you!

3. Ca sa fii normal, trebuie sa te imbraci normal. Daca esti fata, trebuie neaparat sa iti iei o pereche de strampi mai grosi (colanti cica), fie ca e iarna fie ca e vara si tricouri din care sa tai ca sa ti se vada cat mai mult minunatul buric. Daca esti baiat freza este o necesitate alaturi de pantalonii atarnati pe jumatatea fundului cu scopul de a se vedea elasticul boxerilor. Trendy!

4. Acum ca am discutat si despre modul banal de a te imbraca, sa trecem la relatia cu parintii. Cu prima ocazia cand iti vor cere o mica favoare, arunca cu ce apuci prin bucatarie, spune-le cat de mult ii urasti si cat de putin respect au pentru individualitatea ta. Asigura-te ca stiu si faptul ca ti-ai dat seama ca nu te iubesc si ca si-ar fi dorit sa nu te fi nascut. Apoi alearga in camera ta, tranteste usa si incepe sa tipi in gura mare ce parinti idioti ai.

5. Ca sa fii sigur ca esti o persoana cunoscuta, cel mai recumandat este sa iti petreci 24 de ore pe zi pe facebook, purtand cu exact aceleasi persoane, aceeasi stupida conversatie: buna, cf? bn tu?

6. Daca cineva iti ofera o bautura alcoolica, trebuie neaparat sa o bei. Nu poti sa pari ca un ratat ce nu se distreaza. Dupa ce te imbeti ca un porc, o sa te duci si o sa bati mar primul pusti care iti iese in cale. Ca doar esti boss.

7. Ca tot a venit vorba de minunatii tai prieteni ce te invata cum sa fii cool, o alta regula este sa stii intotdeauna ce se petrece in viata lor si ei in a ta, asa ca schimba-ti statusul de fiecare data cand manaci, te culci, iesi de la baie sau intrii la baie.

8. Foloseste cel putin o data pe zi cuvintele: lol, ca**t, prost, fuck, wtf, plm, pnm, sex etc.

9. Singurele cuvinte pe care le citesti trebuie sa fie de pe ecranul calculatorului, telefonului sau la tv.cartile sunt pentru tocilari, bineinteles.

10. Daca iei note mici la scoala suspecteaza-ti profesorul ca te uraste in secret, ca nu te suporta si ca vrea sa iti distruga viata. Asta chiar daca tu nu ai auzit de teme in viata ta.

Gata! Felicitari, ai devenit normal~!

Now... Go shoot yourself!

Leave a Reply

About Us

Total Pageviews

Moderadora

Fotografia mea
ZombiE cU Lama GiLLeTTe
Hello! ACEST BLOG E O SIMPLA ABERATIE... SCRIU CHESTY DIN VIETILE ALTORA,POVESTIRILE LOR,DAR DIN PERSPECTIVA MEA. :p... DACA VRETI SA LUATI LEGATURA CU MINE LASATI`MI MESAJ PE BLOG SAU PE MESSENGER...
Vizualizați profilul meu complet

Popular Posts

Popular Posts